Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies. Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Najczęściej kupowane

Informacja

Producenci

Dostawcy

Brak dostawców

Najczęściej kupowane

na stronę
Pokazuje 121 - 129 z 129 elementów
  • 12,30 zł

    Kraj pochodzenia: Polska Kolendra mielona jest aromatyczna i nadaje potrawom słodkawy smak. Dodajemy ją do mięs, ryb, dziczyzny, gotowanej kapusty i grochu,a także do pierników i ciast. Ziarno dodajemy do przetworów; na przykład. marynowanych ogórków, grzybów, sałatek warzywnych. Warto dodać, że kolendra likwiduje uczucie sytości I reguluje apetyt.

    12,30 zł
  • 12,31 zł

    Kraj pochodzenia: Polska Zioła włoskie to kompozycja aromatycznych,specjalnie dobranych ziół. Zioła ze względu na ich walory smakowe i zapachowe,stanowią niezbędny składnik codziennego pożywienia. Zioła włoskie charakterystyczne są szczególnie dla kuchni włoskiej, a także śródziemnomorskiej. Przyprawiamy nimi pizzę, pasty,warzywa, sałatki, makarony,...

    12,31 zł
  • 22,39 zł

    Kraj pochodzenia: Chiny Chili grys to przyprawa o zdecydowanym zapachu i ostrym smaku. Szczególnie używana w kuchni węgierskiej, hiszpańskiej, chińskiej i meksykańskiej. Polecana do spaghetti, gulaszu, zup, sosów, pizzy, potraw z mięsa, kanapek, sera, jajek, majonezu. Należy też zwrócić uwagę na walory dekoracyjne tej przyprawy.

    22,39 zł
  • 10,04 zł

    Kraj pochodzenia: Polska Cząber jest jednym z najbardziej aromatycznych ziół w naszej kuchni. Charakteryzuje go dość ostry, korzenny, lekko gorzkawy smak. Przyprawia się nim baraninę, wieprzowinę, cielęcinę, kiełbasy, potrawy z fasoli i innych roślin strączkowych. Niewielką ilość dodaje się do mizerii i sosów sałatkowych. Cząber pomaga w trawieniu...

    10,04 zł
  • 17,82 zł

    Kraj pochodzenia: Polska Estragon ma lekko gorzki smak przypominający anyż lub koper włoski. Bogaty w witaminę A i C wzmaga apetyt i ułatwia trawienie. Estragon jest stosowany do przyprawiania drobiu, warzyw, ryb, sosów. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania.

    17,82 zł
  • 13,53 zł

    Kraj pochodzenia: Indie Kozieradka , zwana też jest 'bożą trawką'.Jest charakterystyczna dla potraw kuchni indyjskiej, wegetariańskiej, jest składnikiem curry , bulionów w płynie lub kostce i wielu mieszanek przyprawowych. Jest niezwykle aromatyczną przyprawą z nutką goryczki, dlatego należy używać jej z umiarem.

    13,53 zł
  • 30,75 zł

    Kraj pochodzenia: Hiszpania Pieprz Cayenne to proszek z wysuszonych i zmielonych strąków czerwonej papryczki chili lub pepperoni.Jego smak jest bardzo ostry i palący, dlatego używany jest w minimalnych ilościach. Potrawom nadaje pikantny i ostry smak. Dodaje się go do gulaszu, mięsa, ryb, małży, zup i sosów. 

    30,75 zł
  • 10,69 zł

    Kraj pochodzenia: Polska Pieprz ziołowy jest mieszanką zmielonych przypraw i ziół, które podnoszą smak i zapach potraw.Mają również działanie dietetyczne. Pieprz stosowany jest prawie do wszystkich potraw z wyjątkiem słodkich. Polecany szczególnie do mię, zup, warzyw. Składniki: gorczyca, kolendra, majeranek, cząber, kminek, tymianek, curry, chilli.

    10,69 zł
  • 97,17 zł

    Kraj pochodzenia: Wietnam Pieprz biały uzyskuje się z zupełnie dojrzałych owoców, z których po wysuszeniu usuwa się osłonkę. Jest bardziej aromatyczny i delikatniejszy niż pieprz czarny. Mielony dodaje się do białych mięs, białych sosów, ryb i jaj, pasztetów, serów, warzyw, podrobów oraz soków warzywnych. Dodaje się go pod koniec przyrządzania potrawy.

    97,17 zł
Pokazuje 121 - 129 z 129 elementów